De Roze Beurs beschikt over een vrij toegankelijk terras aan de Volmolengracht. Dit terras is in het zomerseizoen geopend. U kunt er voor kiezen om in de zon of heerlijk in de schaduw onder de bomen te vertoeven.

Het terras is rolstoel toegankelijk en wij maken dan ook graag ruimte voor u vrij zodat u kunt genieten van de uitkijk over de Oude singel en de Volmolengracht.

Gedurende de openingstijden van het terras is er buitenbediening. Mocht het terras afgelosten zijn, dan kunt u op onze stenen buitenranden buiten uw hapje en drankje nuttigen maar kunnen wij u niet buiten bedienen. Het terras is alleen gesloten bij slecht of regenachtig weer.

Er is plaats voor minimaal 16 en maximaal 50 personen. Het terras bestaat uit 16 stoelen verdeelt over 4 tafels. Daarnaast bieden wij nog open zitplekken op de stenen ronding bij de boom.

Voor de borrelhap bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast vindt De Roze Beurs het geen probleem als u voor de normale maaltijden gebruik maakt van diensten als Just Eat of thuisbezorgd.nl

Categorieën: informatie