De Roze Beurs zal tijdens het songfestival live vanuit het Café een live uitzending verzorgen voor alle vaste gasten en iedereen die het leuk vindt. Dit jaar kan De Roze Beurs helaas geen gasten ontvangen in de kroeg. Daarom komt De Roze Beurs dit jaar met iets spectaculairs!

Voorprogramma

Voorafgaand aan de live uitzending op NPO1 zal De Roze Beurs u via een stream bijpraten over alle kandidaten voorzien van commentaar van onze huisspecialisten Jan en Mirjam. Ze nemen u voorafgaand aan de live uitzending mee in de kansen die alle landen hebben en voorzien van het nodige commentaar.

Prijsvraag

Tijdens de live uitzending zullen er meerdere vragen in beeld komen waar u via WhatsApp/sms antwoord op kan geven. Aan het einde van de uitzending zullen wij de winnaar bekend maken. De prijs houden wij nog even geheim.

Live uitzending

De Roze Beurs zal het voorprogramma alsmede de liveuitzending op NPO1 intergraal doorzenden via Facebook, Youtube en website. Zo hoeft u niet te schakelen met uw televisie en de livestream.

De Roze Beurs ziet graag hoe u het Songfestival dit jaar beleeft. U kunt tijdens de uitzending foto’s en commentaar op de artiesten insturen. Misschien komt jou opmerking of foto wel in beeld!

Uitzending

Hou de website in de gaten voor onze starttijden en stream mogelijkheden. Binnenkort komen we uitgebreid terug op onze uitzendingen! Wij hopen jullie allemaal te zien op onze gezamenlijke livestream!

Categorieën: Nieuws