De Roze Beurs zal anders dan anders dit jaar de deuren van het Cafe gesloten houden tijdens 2 en 3 oktober. Daarbij komt de Disco avond op 2 oktober en de jaarlijkse Miss verkiezingen op 3 oktober te vervallen.

Door de aanhoudende en soms toename van COVID-19 besmettingen in Leiden en regio heeft De Roze Beurs besloten dit jaar de deuren gesloten te houden tijdens de het Leidens Ontzet. De Roze Beurs is een eenmanszaak en daarbij is het voor de eigenaar onmogelijk om alle COVID-19 regels te kunnen naleven als grote groepen besluiten een bezoek te brengen aan het cafe.

Gezien de toename van het aantal boetes en opgelegde sluitingen van andere horeca zaken in de omgeving is het een te groot risico om de deuren geopend te houden tijdens de festiviteiten. Ook is het maatschappelijk onverantwoord om in grote groepen bij elkaar te komen. De gezondheid van onze gasten staat voorop.

“De Roze Beurs is blij dat veel bezoekers rekening houden met de geldende wetgeving. Toch kies ik liever voor 2 dagen geen feest dan 4 weken geen kroeg!”

Wij hopen in 2021 tijdens 2 en 3 oktober iedereen weer te mogen begroeten! Hopelijk in een gezellige setting zonder restricties!

Categorieën: Nieuws